ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Πολιτική επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  1. Μετά την κατάρτιση της πώλησης και την παραλαβή του προϊόντος από εσάς, έχετε την  δυνατότητα να επιστρέψετε ατελώς το προϊόν που αγοράσατε, με δική μας επιβάρυνση, εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών και δυνατότητα αντικατάστασης με άλλο ή υπαναχώρησης από την πώληση και επιστροφή του τιμήματος, στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει α) πραγματικά ελαττώματα ή β) έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων, δηλαδή στην δεύτερη περίπτωση σας παραδόθηκε άλλο προϊόν από αυτό που περιγράφεται στο καλάθι παραγγελίας,. Για την επιστροφή του προϊόντος απαιτείται άμεση προηγούμενη ενημέρωση μας, την ίδια ημέρα παραλαβής του, αποστολή φωτογραφιών και περιγραφή του πραγματικού ελαττώματος ή της έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και επιστροφή του προϊόντος μαζί με τη συσκευασία του και το τιμολόγιο αγοράς.
  2. Μετά την κατάρτιση της πώλησης και την παραλαβή του προϊόντος από εσάς, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής του, εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, για οποιαδήποτε άλλη αιτία, με δική σας χρέωση τόσο των εξόδων επιστροφής όσο και των εξόδων της εκ νέου αποστολής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να μην έχει ανοιχθεί από την συσκευασία του και να αποστέλλεται  μαζί και το τιμολόγιο αγοράς. Στην περίπτωση αυτή σας παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος και ανταλλαγής του με κάποιο άλλο.
  3. Σε κάθε περίπτωση σας παρέχετε η δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας, για οποιαδήποτε αιτία, εφόσον αυτή δεν έχει τιμολογηθεί και δεν έχει ήδη παραδοθεί στην εταιρεία courier.
  4. Εξαιρούνται από την πολιτική επιστροφών, πλην της υπό 1. περίπτωσης τα εκπτωτικά προϊόντα. 

 

Το νέο προϊόν που επιλέξατε θα αποστέλλεται, καθώς και η επιστροφή του τιμήματος στην υπό 1. περίπτωση θα πραγματοποιείται, αφού παραλάβουμε  το επιστρεφόμενο προϊόν και αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος από την πλευρά μας ότι  οι παραπάνω προϋποθέσεις ισχύουν.

Σε όλα τα στάδια θα λαμβάνεται ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΝΕΑ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μείνετε ενημερωμένοι, εγγραφείτε στο newsletter

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Σε περίπτωση που περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
1
Ανακαλύψτε τις προσφορές μας έως 50%